more

 

Agenda
  2-8-2017
Nieuwjaarsbijeenkomst en ALV 2017
   Meer informatie      Aanmelden  
 
 
 
 
 

ALV 22 januari 2014 goed bezocht


 

Overzicht KKZ 2013 in PDF
Presentatie Sophie Noens van NW webbased strategie in PDF

Website NW webbased strategie

Kort overzicht van de activiteiten - Jaarprogramma 2014

Voorjaar Workshop / Kwaliteitscafé Sociale Innovatie
19 juni Feestelijk event 10 jaar KKZ in Watersnoodmuseum
Mei/juni Bezoek aan Sluiskiltunnel
September Duurzaamheid aan ‘t licht – Bezoek aan Luximprove i.s.m. Maak de Switch – Goes
  Presentatie “Triple Helix” – Kennis omzetten in Business bij Smart Services Boulevard met W. Brouwer
  Workshop “In de cockpit van de organisatie” door Leo Kerklaan
  Workshop ‘De nieuwe milieunorm – ISO 14001’

Volg ons op LinkedINVolg ons op LinkedIn

Kwaliteit, vragen uit de praktijk
In deze nieuwe rubriek kunt u antwoorden vinden op vragen op het gebied van (kwaliteits)management, personeel & organisatie.

Vraag 5. Ik wil graag een kwaliteitprobleem aanpakken. Welke instrumenten kan ik gebruiken om het probleem in kaart te brengen?


> naar het antwoord...

KKZ presenteert haar totale programmaoverzicht 2012, te downloaden als pdf-bestand.
  Download de Programmakaart 2012


Actuele informatie en data volgen in de loop van 2012 in onze AGENDA.

Met dank aan:
Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling
ICL Industrial Products bv
BMD Advies
Schipper OAZ
Smart Services Boulevard
tempo-team
Aquadrant
Adviesbureau Logosjan
De Wilde Zeeuw

  Lid worden?


Kwaliteitscafé ‘Interne audits’ - 31 maart 2011
De locatie en verzorging was perfect, het weer van het soort om binnen te zitten. Het zicht op de golven van de ‘Braakman’ maakte dat wel duidelijk en een knappend houtvuur maakte het nog aantrekkelijker. De sfeer was prima en ook de samenstelling en grootte van de groep was passend voor een leuke discussieavond.

 

Het nieuwe communiceren: Social Media
Op donderdag 18 november 2010 vond in De Stenge te Heinkenszand, tijdens een drukbezochte bijeenkomst van de kwaliteitskring, een workshop plaats over het het nieuwe communiceren. Pascal de Potter, Innovatieadviseur Syntens, voorzag de deelnemers van alle ins en outs van 'Social Media'. Door de komst van internet en het ontstaan van de netwerkeconomie is het contact met klanten, relaties en de omgeving ingrijpend veranderd.

Kwaliteitscafé in Biervliet: Peter de Dreu en de toegevoegde waarde van een management review

Op donderdag 18 maart jl. hield KKZ een bijeenkomst in de vorm van een Kwaliteitscafé. In de mooie vergaderaccommodatie BraakmanZicht te Biervliet werden we gastvrij ontvangen. Het onderwerp, “De toegevoegde waarde van een Management Review” gepresenteerd door Peter H. de Dreu.

 

Een kijkje achter de schermen

Op woensdag 3 februari was de Kwaliteitskring, in het oude raadhuis van Oost- en West-Souburg, te gast bij Omroep Zeeland. Op het programma stond de Algemene Ledenvergadering en uiteraard een kijkje achter de schermen van Omroep Zeeland.

Zilte Zeeuwse topkwaliteit!

Op woensdag 22 juli werd door leden van KKZ en een aantal relaties van OAZ een bedrijfsbezoek gebracht bij Roem van Yerseke. Dit bedrijfsbezoek stond in het teken van voedselveiligheid en hoe Roem van Yerseke dit intern organiseert. Ook werd een interessante introductie gegeven over de stand van zaken rond het kweken van mosselzaad met een bezoek aan de innovatieve ‘hatchery’ van het bedrijf.

Artikel over FSC 22000 van Peter H. de Dreu

Nieuwjaarsbijeenkomst + ALV bij Snowbase in Terneuzen

Woensdag 11 februari was het weer zover: een nieuw jaar, dus tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de Kwaliteitskring. We waren te gast bij Snowbase, de nieuwe skihal in Terneuzen.

 

Presentaties en foto's kwaliteitscafé en workshop feedback

Verslag bijeenkomst Duurzame energie, Zeeuwse energie d.d. 24 juni 2008

In boerderijrestaurant De Baeckermat te Westdorpe met uitzicht op de Zeeuws-Vlaamse polders, spraken Frank van den Heuvel, directiesecretaris Delta NV, en Paul Cuelenaere, HESQ manager Yara Sluiskil, voor een select gezelschap van de kwaliteitskring over enkele Zeeuwse initiatieven op het gebied van de verduurzaming van energie.

KKZ meets Second Tuesday 13 mei 2008, Hotel Goes

Op 13 mei ontmoette KKZ Second Tuesday. Second Tuesday is een maandelijkse bijeenkomst van de Zeeuwse Vereniging van ICT ondernemers (ZVIO).

Verslag ALV Kwaliteitskring Zeeland 14 februari 2008

De nieuwjaarsbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering van de Kwaliteitskring Zeeland is dit jaar gehouden op 14 februari. De nieuwsgierigheid van de 18 aanwezige (bestuurs)leden naar het nieuwe gebouw van het TECHNUM te Vlissingen had het gewonnen van een romantisch Valentijnsavondje bij kaarslicht.

Kwaliteit bij Klinieken voor Plastische Chirurgie en Esthetische Correcties

Slechte telefonische bereikbaarheid, onvriendelijke bejegening door het personeel, lange wachttijden, gehorige spreekkamers, onduidelijkheid over de kosten van de cosmetische ingreep en beloftes die niet nagekomen worden, het zijn allemaal voorbeelden van het leveren van non-kwaliteit.

(PDF - 1.667 kB)
Copyright © KwaliteitsKring Zeeland