ALV 2013
  ALV 2013
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   alv 2013   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

DUURZAAM DOE JE ZELF en Algemene Ledenvergadering 2013

STRANDHOTEL WESTDUIN – VLISSINGEN/KOUDEKERKE
WOENSDAG 13 MAART A.S. VANAF 15.30 u.

Zoals eerder aangegeven organiseren wij een nieuwe bijeenkomst inclusief de jaarlijkse ALV ipv de nieuwjaarsbijeenkomst. Deze eerste bijeenkomst van 2013 staat in het teken van kwaliteit door duurzaam ondernemen. We zijn te gast in Golden Tulip Strandhotel Westduin. Dit 4-sterren hotel was in Zeeland het eerste recreatiebedrijf dat het keurmerk The Green Key mocht voeren. The Green Key is een keurmerk voor duurzame bedrijven in de sector toerisme en recreatie.

Op woensdag 13 maart a.s. nodigen we u uit om deel te nemen aan een uitgebreid progamma van ca. 15.30 u. tot 20.00 u. inclusief een hapje en een drankje.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

15.15 u. Ontvangst met koffie/thee
15.45 u. Start Algemene Ledenvergadering KKZ
16.15 u. Strandhotel Westduin - The Green Key aanpak van Westduin
Korte introductie met rondleiding door hotel waarbij The Green Key aspecten zichtbaar zijn.
17.15 u. Dinerbuffet
18.30 u. Duurzaam doe je zelf- show onder leiding van een echte Quizmaster van Switch. Een quiz, die in twee groepen wordt gespeeld en een uitdaging voor iedereen die van een quizzen houdt of een echte connaisseur in duurzaamheid wil worden.
20.00 u. Afsluiting


Voor het buffet vragen wij een bijdrage van € 15,-- p.p. voor de eerste deelnemer van een bedrijf of organisatie. Voor iedere volgende deelnemer zijn de kosten
€ 10,-- . Niet-leden betalen € 25,-- .

U kunt deze bijdrage contant voldoen aan de zaal of door vooraf het totaalbedrag over te maken op ons rek.no. 38.53.36.306, na onze bevestiging van uw deelname.

Inschrijven graag via www.kwaliteitskringzeeland.nl of e-mail aan info@kwaliteitskringzeeland.nl voor 8 maart a.s.

Wij hopen u te ontmoeten op woensdag 13 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KKZ

DUURZAAM DOE JE ZELF-SHOW IN HET KORT

In deze tijd van economische crisis is het thema ‘duurzaamheid’ uiterst actueel. De Duurzaam Doe je zelf-show speelt hier op in met een quiz die het meedenken in maatschappelijk ondernemen stimuleert en medewerkers binnen bedrijven en organisaties motiveert. Bij de Duurzaam doe je zelf-show strijden twee groepen tegen elkaar. Het creëren van een groepsgevoel zorgt ervoor dat de deelnemers op aansprekende, laagdrempelige maar ook op een bedrijfsmatige manier kennis maken met MVO. Het is zeer geschikt voor een gemêleerd gezelschap. Kennisvragen, activiteiten en interactieve spellen wisselen elkaar daarbij af.

   Aanmeldingen 

Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland