Bedrijfsbezoek: Elocoat – Haven Terneuzen
  Bedrijfsbezoek: Elocoat – Haven -gecancelled Terneuzen
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   bedrijfsbezoek: elocoat – haven -gecancelled terneuzen   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

Bedrijsbezoek door Kwaliteitskring Zeeland
Helaas moeten wij de bijeenkomst bij Elocoat annuleren.

Er was een minimum aantal deelnemers van 12 personen gesteld, en er zijn nu feitelijk 7 aanmeldingen.

Bedrijfsbezoek aan Elopak – Terneuzen
woensdag 26 mei a.s

Elocoat BV is een ‘extrusie coating’ plant en levert gecoat karton (= grondstof voor verpakkingen) aan Elopak. Elocoat BV is onderdeel van de Elopak Group en opgericht in 1983. De productielijn in Terneuzen is in 1984 opgestart. Jaarlijks produceert Elocoat meer dan 140.000 ton gecoat karton. Er werken ca 100 mensen.

De Elopak Group, onderdeel van de Noorse FERD groep, produceert complete verpakkingssystemen met o.a. vulmachines, verpakkingsmaterialen en distributiesystemen. Elopak verpakkingen worden in meer dan 100 landen verkocht via 40 verkoopkantoren. Jaarlijks produceert de Elopak Group ongeveer 11 miljard verpakkingen van verschillende afmetingen en materiaalsoorten.

“Green Challenge”
Elocoat heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in output verhoging, kwaliteit en ergonomie. Vanuit het hoofdvestiging werd in 2008 het ”CO2 reductie” project geïnitieerd, genoemd “Green Challenge” Doel van dit project is om binnen 2 jaar een reductie van 15% CO2 uitstoot te realiseren. Elocoat/Elopak heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met het Wereld Natuur Fonds (WWF Norway) en is lid van de Climate Savers Group.

Ronde 1 Elocoat – Haven Terneuzen
Datum:  
Thema: “Green Challenge” - Efficiëntieverbetering reduceert grondstoffen
Waar: Elocoat, Osloweg 1, 4538 BM Terneuzen (haven Terneuzen)
Programma: 16.00 – 18.30 uur
  www.elocoat.eu

Aanmelden    AanmeldingenWebmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland