De Ketchupfabriek
  De Ketchupfabriek
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   de ketchupfabriek   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

SMAKELIJKE BIJEENKOMST 'DE KETCHUPFABRIEK'

12 juni 2018
Oude Kaai 16
in het Zeeuws-Vlaamse Graauw
Aanvang 17:00

KWALITEITSKRING ZEELAND ontmoet ketchupmakers Patrick en Lineke Keizer
De Ketchupfabriek is een onderneming nieuwe stijl; een kleinschalig bedrijf, met een sterke rol voor de sociale media en een passie voor authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct. Beslist een bezoekje waard, denkt het bestuur van KKZ. Voor een oerhollandse stamppot maaltijd en een rondleiding door De Ketchupfabriek kunnen max. 20 leden van KKZ zich aanmelden.
Om 17.00 u. verwachten we de deelnemers in Graauw, midden in de weidse polders van Oost Zeeuws-Vlaanderen. Zijn er specifieke vragen m.b.t. de maaltijd, zoals vegetarisch of glutenvrij, etc. Geef dit dan direct aan in je aanmelding in het vakje ‘opmerking -remarks’

De Ketchupfabriek ketchupfabriek
De ketchup van De Ketchupfabriek is een ketchup die op authentieke wijze en met de hand wordt gemaakt in Graauw (Zeeuws-Vlaanderen). We gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten uit eigen streek of uit Zeeland) en soms uit Nederland. Onze ingredienten zijn altijd op duurzame of biologische wijze geteeld. De unieke smaak wordt verkregen door het gebruik van verse ingrediënten (hele, heerlijke smaakvolle trostomaten) in combinatie met een uitgekiende mix van kruiden en specerijen. De ketchup wordt met zorg, toewijding en veel plezier gemaakt. Speciaal voor jou. En dat proef je!ketchupfabriekLocatie:
De Ketchupfabriek
Oude Kaai 16
in het Zeeuws-Vlaamse Graauw

 

 

 

 Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland