“De toegevoegde waarde van een management review”
  Kwaliteitscafé - donderdag 18 maart 2010
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   kwaliteitscafé - donderdag 18 maart 2010   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

Kwaliteitscafé -  donderdag 18 maart 2010

Titel            :           “De toegevoegde waarde van een management review”
Locatie       :          Vergaderaccommodatie Braakmanzicht
Data           :           donderdag 18 maart 2010
Programma:   vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur

Vergaderaccommodatie Braakmanzicht
Braakmanweg 1 - 4521 PV Biervliet
Tel: 0115-482785
Route : http://www.braakmanzicht.nl/Routebeschrijving%20BraakmanZicht.PDF

Het Kwaliteitscafé is een informele bijeenkomst, geschikt voor een kleine groep en directe discussie. Peter H. de Dreu, senior adviseur kwaliteitsmanagement met diverse publicaties op zijn naam presenteert zijn nieuwe boek in ’s Heerenhoek.
           


Inhoud :
Veel bedrijven beschikken over een gedocumenteerd kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO 9001. Aanzienlijk minder bedrijven beschikken over een milieumanagementsysteem (ISO 14001), arbomanagementsysteem (OHSAS 18001) of een voedselveiligheidsmanagementsysteem (ISO 22000). Maar alle managementsystemen vragen de ondernemingsleiding periodiek een management review uit te voeren. Vreemd genoeg wordt deze review routinematig uitgevoerd, zonder dat men zich realiseert dat het ontwikkelen en onderhouden van een managementsysteem een forse investering inhoudt. Juist door het houden van een management review kun je vaststellen of het managementsysteem past in relatie tot de markt en de maatschappij. Een management review is derhalve een middel om vast te stellen hoe effectief het managementsysteem is, want een effectief managementsysteem draagt bij tot de verlaging van kosten en zo kunnen de investeringen in het managementsysteem worden terugverdiend.

 Aanmelden    Aanmeldingen  Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland