MVO-bedrijf Arentis
  MVO-bedrijf Arentis
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   mvo-bedrijf arentis   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

KWALITEITSKRING ZEELAND en SWITCH ontmoeten MVO-bedrijf Arentis in Terneuzen


Dinsdag, 21 november 2017
Arentis, Industrieweg 34
haven no.1439 – 4538 AJ
TERNEUZEN
Aanvang 15:00

Arentis - Mark Heijens Veiligheid – kwaliteit – duurzaamheid zijn de kernwoorden voor ons bedrijfsbezoek aan Arentis Industrial Equipment in Terneuzen. Bij Arentis zijn onze gastheren Marc Heijens, commercieel directeur en Martin van Gastel, manager KVM.
Arentis verhuisde ca. 3 jaar geleden naar een nieuwe pand aan de Industrieweg in Terneuzen en dit was ook de stap naar de ontwikkeling van het ontwikkelen van MVO maatstaven in de bedrijfsvoering.
Arentis - Martin van Gastel Introductie Arentis Industrial Equipment
Arentis verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen; van kranen tot gereedschapskisten. Het machinepark bestaat verder uit o.a. hydraulische hijskranen, vrachtwagencombinaties, hoogwerkers en schaarliften, verreikers, heftrucks, diesel aangedreven lichtmasten, stroomaggregaten met bekabeling en verdeelkasten), rolsteigers en compressoren. Arentis schakelt op verzoek ook gespecialiseerde riggers, hijsmeester of lastbegeleiders in. Afhankelijk van uw wensen leveren we bovendien gereedschapsmagazijnen of ingerichte gereedschapscontainers, bemand of onbemand. Ook voor industriële verhuizingen is Arentis uw partner. Wij verzorgen industriële verhuizingen, van één enkele machine tot het demonteren van complete fabrieksinstallaties.


 

 

 

 Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland