Nieuwjaarsbijeenkomst 2005
  Nieuwjaarsbijeenkomst 2005
 * = alleen voor leden  homepage   wat doen we?   nieuwjaarsbijeenkomst 2005   Home  Email deze pagina  Print deze pagina

Korte beschrijving

Nieuwjaarsbijeenkomst / Algemene ledenvergadering Kwaliteitskring Zeeland in kantoor Waterschap Zeeuwse Eilanden te Middelburg

Datum: 24-2-2005
Tijd: 17:00 - 20:00
Locatie: Kantoor Waterschap Zeeuwse Eilanden te Middelburg

U bent in 2005 wellicht positief van start gegaan, maar ook Kwaliteitskring Zeeland ontvangt berichten van tegenvallende resultaten en de noodzaak tot bezuiniging om de slechtere economische tijden te overleven.

Op onze nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 24 februari a.s. hopen wij u toch weer de hand te kunnen schudden. Aan deze bijeenkomst is tevens de Algemene Ledenvergadering gekoppeld. Voor deze eerste bijeenkomst van 2005 zijn wij te gast in het nieuwe kantoor van Waterschap "De Zeeuwse Eilanden" in Middelburg. In dit gebouw, direct gelegen aan het kanaal door Walcheren en naast het nieuwe stadskantoor van de Gemeente Middelburg, wordt u ontvangen in de ruime presentatiezaal. Voor een impressie van de nieuwe locatie en een routekaart verwijzen wij u naar www.wze.nl / algemeen/adressen
Tijdens de -korte- ALV stellen wij 2 nieuwe kandidaat-bestuursleden aan u voor: de heer Arie Boer, Quality Manager DADT Europa, Arkema Vlissingen B.V. en de heer Jaco Stoffels, areamanager Vedior Vlissingen/Middelburg, die Marlies Oggel, Vedior Terneuzen, opvolgt. Ook Wim Geuze (Bouwbedrijf De Delta), de huidige penningmeester, zal in de loop van dit voorjaar zijn bestuursfunctie neerleggen.

Progamma

De bijeenkomst start om 17.00 uur met een kop koffie/thee.
Daarna volgt om 17.15 uur kort de Algemene Ledenvergadering met o.a. :

- Rooster van aftreden ; voorstellen nieuwe bestuursleden
- Huishoudelijk reglement Kwaliteitskring Zeeland
- Voorstel voor royement bij wanbetaling
- Financiële resultaten
- Programma KKZ 2005

Vervolg programma:

17.45 - 18.30 uur: Tijd voor een broodje met een kop soep en gelegenheid tot netwerken

18.30 – 19.30 uur : Presentatie "Kwaliteit bij het Waterschap"

- Welkom namens Waterschap Zeeuwse Eilanden door Rinus van Stee, intern KAM adviseur

- Impressie van het werk en het nieuwe gebouw van Waterschap Zeeuwse Eilanden aan de hand van een introductie film.

- Presentatie project 'Koers op Kwaliteit' bij Waterschap Zeeuwse Eilanden door
Bram Jobse, intern organisatie-adviseur

Het project 'Koers op Kwaliteit' is het organisatie-ontwikkeltraject, waarmee eind 2003 is gestart. Bij dit project wordt het INK managementmodel als instrument gehanteerd. Bram Jobse gaat in op de aanleiding tot het vernieuwen van de organisatie, de interne aanpak en de voortgang in 2005.

19.30 – 20.00 uur : Afsluiting met borrel

Routebeschrijving

Direct gelegen aan Kanaal door Walcheren en in het Stationsgebied van Middelburg. Komt u vanuit Bergen op Zoom of Vlissingen, dan neemt u op de A58 de afslag Middelburg (afrit 39) – volg centrum. Daarna volgt u richting station NS. U rijdt langs het kanaal tot u aan uw linkerhand de nieuwe kantorencomplexen bereikt. Direct onder de weg is de parkeergarage.

Vanuit de Westerscheldetunnel gaat u richting Middelburg (N254). Daarna volgt u de borden Middelburg-centrum en volgt u de borden station NS en vervolgens zie boven.

Kijk voor de routebeschrijving op http://www.wze.nl/algemeen/adressen

Webmaster Christiaan Boland |   Powered by MySQL Copyright © KwaliteitsKring Zeeland